طبیعت زیبای فریدونشهر

برگزاری کارگاه نیازسنجی آموزشی

در تاریخ ۱۳۹۶/۶/۲۷ کارگاه آموزشی نیاز سنجی آموزشی ویژه بهورزان ، مراقبین سلامت و کارشناسان فنی مرکز بهداشت شهرستان در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید .

برگزاری کارگاه بیماری تیروئید در بارداری و کارگاه ترومبوز وریری عمقی

در تاریخ ۱۳۹۶/۶/۲۲ کارگاه آموزشی بیماری تیروئید در بارداری و کارگاه ترومبوز وریدی عمقی جهت مراقبین سلامت و بهورزان برگزار گردید .

برگزاری کارگاه EOP

برگزاری کارگاه EOP ویژه مراقبین سلامت و بهورزان

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت و اورژانس ۱۱۵ مصیر

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت مصیر و اورژانس ۱۱۵ مصیر با حضور جناب آقای دتر خدیوی ، دکتر زمانپور مدیر محترم شبکه ، آقای مستانی معاون و رئیس مرکز بهداشت محترم شهرستان ، امام جمعه محترم  فریدونشهر ، فرماندار محترم  و همراهان

آموزش تغذیه ویژه کانون بازنشستگان

در تاریخ ۱۳۹۶/۶/۲۲ برنامه آموزش ویژه سالمندان با همکاری واحد سالمندان و واحد بهبود تغذیه و کانون بازنشستگان در بهزیستی روستا ی چغیورت برگزار گردید .در ادامه مشاوره تغذیه با حضور معاون محترم بعداشتی شبکه و مراقبتهای روتین سالمندان در خانه بهداشت توسط مراقبین سلامت و ویزیت پزشک انجام گردید .

کمیته IDD - کمیته غذا و تغذیه

تشکیل کمیته IDD  و کمیته دورن بخشی غذا و تغذیه در تاریخ ۹۶/۶/۱۳ با حضور اعضای ستادی شبکه

آموزش انتظامات شبکه های غرب استان

در تاریخ ۱۳۹۶/۶/۲  کارگاه آموزشی انتظامات شبکه های غرب استان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان فریدونشهر برگزار گردید .

همایش ازدواج سالم در جوانان

همایش ازدواج سالم در جوانان در تاریخ ۹۶/۶/۴/ به همت واحد سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان با همکاری واحد آموزش سلامت و گروه حامیان سلامت اداره بهزیستی ، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، فرمانداری ، اداره آموزش و پرورش با حضور بهورزان و مراقبین سلامت و کارشناسان فنی مرکز بهداشت شهرستان و همچنین سالمندان و مادران موفق در امر ترویج ازدواج در جوانان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید.

بازنشستگی آقایان حسینعلی اصلانی و حیدر گوگونانی

در دو  جلسه جداگانه  که به مناسبت بازنشستگی آقای حسینعلی اصلانی و آقای حیدر گوگونانی تشکیل شد از زحمات سی ساله ایشان  تقدیر و تشکر بعمل آمد .

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان فریدونشهر RSS