۱

previous pauseresume next

نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی

مسول واحد:بهزاد اصلانی کارشناس علوم و صنایع غذایی b             خلاصه شرح وظایف واحد نظارت برموادغذایی ، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فریدونشهر۱ـ کنترل و نظارت برفعالیتهای واحدهای تولیدی ، فرآوری و بسته بندی موادغذایی،آرایشی وبهداشتی و سردخانه ها. ۲ـ انجام بررسی های لازم به منظور تائید محل احداث واحدهای تولید موادغذایی ،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی با رعایت دستورالعمل آلاینده ها حسب درخواست اداره صنایع و معاون یا جهاد کشاورزی. ۳ـ انجام بررسی های لازم به منظور تائید محل احداث واحدهای غیرغذایی ،آرایشی و بهداشتی مورد استعلام از اداره صنایع و معادن یاجهاد کشاورزی. ۴ـ اجرای کلیه امور مربوط به کنترل کیفی و کمی وبهداشتی فرآورده های خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی و شرایط بهداشتی موسسات تولیدی. ۵ـ نظارت و بازرسی برفرآورده های آرایشی وبهداشتی در سطح عرضه. ۶ـ بررسی و تکمیل کلیه مدارک مربوط به پروانه بهره برداری ، مسئول فنی و پروانه ساخت مربوط به واحدهای تولیدی موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی و ارسال مدارک تائید شده به معاونت غذا ودارو استان جهت صدور پروانه . ۷ـ بررسی و تکمیل مدارک مربوط به شناسه نظارت جهت محصولات بومی و سنتی برطبق ضوابط و ارسال مدارک تائید شده به معاونت غذا ودارو استان جهت صدور شناسه نظارت. ۸ـ اعلام لیست اقلام مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی غیرمجاز به مراکز بهداشتی جهت جمع آوری و اقدام قانونی درسطح عرضه. ۹ـ اجرای برنامه های آموزشی جهت افزایش سطح آگاهیهای جامعه در زمینه مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی . ۱۰ـ اجرای برنامه های آموزشی جهت مسئولین فنی و مدیرا۱۱ـ پیگیری شکایات و موارد تخلف درخصوص محصولات تولیدی کارخانجات موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع قضایی و پیگیری موضوع به منظور اجرای احکام صادره ازطرف مراجع قضایی و همچنین انهدام و معدوم کردن فرآورده های غیرقابل مصرف./